De Fitz Gym Challenge

Bij Fitz Gym streven wij niet enkel naar het uitdagen van onze leden tijdens de
trainingen, wij willen graag écht fysiek en mentaal van meerwaarde zijn. Daarom bedachten wij speciaal voor jou een challenge!

De Fitz Gym Challenge is bij uitstek geschikt om écht resultaat te boeken en kennis te maken met trainen en gezonde voeding.

Start: 14 Maart
Duur: 3 maanden

Wil jij graag je conditie op pijl houden of juist verbeteren? Schrijf je in een via het inschrijf formulier in de gym of stuur een mailtje naar admin@fitzgym.nl. Daag je vrienden, familie en collega’s uit om mee te doen met de challenge! Succes moet je delen.

De Challenge

Een klein aantal mensen heeft het afgelopen jaar, ondanks de omstandigheden, flink
doorgetraind en goed op hun voeding gelet. Echter hebben de meesten daarentegen
helaas wat nadelige gevolgen ondervonden aan de maatregelen. Dat zou kunnen
betekenen dat je ongewild spiervezels en conditie bent verloren en dat je er wat
vetcellen bij hebt gekregen. Laten we daarom samen aan de slag gaan voor een
gezond lichaam! In drie maanden zullen we samen, letterlijk én figuurlijk, een deuk
slaan in jouw slechte gewoontes en conditie!

De zomer is nog ver weg. Je hebt dus méér dan genoeg tijd om je daar op voor te bereiden.

Investering in jezelf

De kosten van de Challenge zijn 99,- per maand.

Voor ieder nieuw lid die jij uitdaagt om mee te doen met de Challenge,
krijg jij
10,- korting per maand!

Er komt een inschrijvingsformulier op de balie van de gym te liggen, maar je kunt ook een e-mail sturen naar admin@fitzgym.nl

De eerste stap is het vaststellen en accepteren van jouw huidige status. We beginnen met de harde waarheid: wegen. Er worden verschillende waardes gemeten, zoals je bloeddruk, vetpercentage en spiermassa. Tevens worden er foto’s van je gemaakt, zo is achteraf goed zichtbaar wat voor verandering jij hebt doorgemaakt. Pas wanneer je huidige status ik kaart is gebracht, kunnen we samen jouw persoonlijke (gezondheid)doelen stellen. Deze vormen de basis van jouw motivatie.

Om je doel te bereiken is het zaak dat je zo vaak mogelijk traint. De frequentie van de trainingen hangt volledig af van wat voor jou haalbaar is. Iedereen traint op zijn of haar eigen manier en eigen niveau. In de lessen zullen we daarom samen een persoonlijk trainingsschema voor jou opstellen.

Een gezond lichaam ontstaat door een goed balans in sporten en goede voeding. Daarom zal er in de lessen veel aandacht worden besteed aan een gezond en gebalanceerd eetpatroon. In de lessen leren we je wat je beter wel en niet kun eten, hoeveel je het beste kunt eten en wanneer jouw eetmomenten dienen plaats te vinden.

Tijdens deze drie maanden zul je écht ondervinden wat de impact is van goed trainen en gezond eten. Het bewijs daarvan, zul je na drie maanden op de foto’s goed terugzien!

Redenen om mee te doen:

Team FitzGym

Fitz van Lierop, eigenaar van FitzGym en ervaren fitnesscoach, heeft veel ervaring in het fit krijgen van zijn wedstrijdkickboksers. Graag wilt hij ook jou naar jouw hoogste niveau krijgen! Na twee enerverende jaren heeft Fitz de balans opgemaakt en ondervonden dat Covid-19 – en de bijkomstige coronamaatregelen – zeker niet geholpen hebben met het verkrijgen van een gezond lichaam en geest. Tijd om daar eens verandering in te brengen!