Zaktrainingen

De Fitz Gym zaktraining is ontworpen om de perfecte total body workout te zijn en daarmee dé manier om het lichaam van de strakke, gespierde sporter te ontwikkelen.
Tijdens de zaktrainingen worden de kickboks technieken uitsluitend en alleen geoefend op de bokszak.

Jij wordt uitgedaagd om nieuwe technieken te leren en kracht op te bouwen in elke spiergroep. Tegelijkertijd verkrijg je een veel grotere flexibiliteit in je bewegen. Na enige tijd zal je steeds hoger en sneller kunnen trappen en stoten. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt een zaktraining het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. De technieken zijn voor iedereen te leren en zeer veelzijdig.

Zaktraining is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam. Bovenal is de Fitz Gym Zaktraining de beste “Stress Releaser” !!! In iedere les worden ook spierversterkende oefeningen gedaan.

Gevorderden les

Op sommige lestijden staat vermeld dat het zaktraining betreft voor gevorderden. Tijdens deze lessen trainen vaak de wedstrijdvechters mee en wordt de les iets aangepast op hun trainingsschema. De trainingen zijn wat intensiever dan de normale zaktrainingen en er wordt vaak in rondes gewerkt die aansluiten op de tijden van een wedstrijd.

Uiteraard is iedereen welkom bij deze lessen! Nogmaals je traint op jouw eigen niveau.

20141118_154122
Fitz Gym - Deboprojects (2)