Power trainingen

De krachttrainingen zijn eigenlijk een must voor iedereen, ongeacht hoe jong of oud je bent, topsporter of helemaal nieuw in de sport. Sterker nog, hoe ouder je bent, hoe belangrijker krachttraining voor je wordt.
Het maakt je fysiek niet alleen sterker, maar ook mentaal. Je hormoonhuishouding wordt beter gereguleerd, je spiervezels nemen toe, je verbranding gaat omhoog (ook in rust).. Je wordt een sterkere versie van jezelf.
Wij vinden een goede techniek uiterst belangrijk en zullen daar dan ook veel aandacht aan besteden in de lessen. Naarmate je sterker en beter wordt kan je steeds zwaarder gaan trainen.

Ook vinden we afwisseling belangrijk. Soms train je met een maatje, soms met z’n allen in circuit vorm, soms quasi zelfstandig terwijl je goed in de gaten wordt gehouden door de trainers.

In deze lessen werken we dan ook veel met stangen, gewichten, elastieken, kettlebells en TRX/ringen.

Soms ziet het er misschien spannend of heftig uit, maar je zal zien dat het ook hier heel gezellig is. Je kan altijd met ons mee trainen. En zoals altijd, op je eigen niveau.

Voor onze leden vanaf 10 jaar hebben we een speciale Teenz krachttraining.

Fitz Gym Aalsmeer (3)

Lesaanbod: Er zijn een aantal powertrainingen die als circuit training gegeven worden in groepsverband. Iedereen kan meedoen aan deze trainingen. Indien er geen circuittraining is, kan met individueel of met een klein groepje zelfstandig powertraining doen.

Waarom kiezen voor Powertrainingen ?

Geestelijke gesteldheid

Powertrainingen zijn goed voor lichaam en geest.

Conditie

Powertrainingen zijn perfect om een goede conditie op te bouwen

Gezondheid

De trainingen zijn goed voor uw lichtamelijke gezondheid