The Challenge 2016

Jullie hebben er inmiddels al heel wat over gehoord. The Challenge 2016.
Fitz van Lierop heeft een programma ontwikkeld om door middel van de combinatie van goed sporten, goed eten en goed rusten een bepaalde doelstelling te realiseren. Die doelstelling is per persoon verschillend; de een wil afvallen, de ander juist aankomen, weer een ander wil een strakker lichaam krijgen en vaak zal het combinatie van al deze zaken zijn.
Het kan bereikt worden met het programma van The Challenge!
De leden van Fitz Gym hebben inmiddels een e-mail ontvangen met de informatie over dit programma. De mail was persoonlijk door Fitz geschreven en de meeste leden zullen zijn passie en energie wel gevoeld hebben bij het lezen van zijn mail.
De boodschap van de mail?
Iedereen kan zijn doelen bereiken, als je er maar voor wilt gaan!
En de Challenge biedt je de handvatten om dit te bereiken.
Programma
Het programma zal 5 maanden in beslag nemen.
In deze 5 maanden ga je een verbintenis aan met jezelf, met de gym en met je mede challenge sporters. Je zult begeleid worden door Fitz en zijn team op het gebied van (kracht)training en voeding.
Trainingen
De krachttrainingen zullen rustig aan worden opgebouwd. Er zal in eerste instantie gefocust worden op de techniek van alle oefeningen. Het goed uitvoeren van de oefeningen voorkomt blessures en zorgt voor betere resultaten.
Iedereen kan meedoen met deze trainingen, of je nu wel of niet al een basis hebt.
Voeding
Goede voeding is heel belangrijk bij het programma en een voedingsdeskundige zal iedereen bijstaan met een goed voedingsprogramma.
Intensiteit
Om je doelstellingen te kunnen halen, zul je moeten investeren in jezelf. Je zult regelmatig moeten trainen, goed op je voeding moeten letten en veel rust moeten nemen. In principe kun je iedere dag op de gym terecht om te sporten. In overleg met jouw begeleider en Fitz kunnen bepaalde trainingstijden worden aangepast.
Duur programma
Zoals gezegd zal dit programma 5 maanden duren.
Resultaten kunnen al bereikt worden in kortere periode, dus met een periode van 5 maanden heeft iedereen voldoende tijd om zijn/haar doelstellingen te realiseren.
Kosten van The Challenge
De kosten van de Challenge zijn €70,00 per maand. Dit is inclusief het onbeperkte abonnement van de gym en de begeleiding van het team.
Voor wie is de Challenge?
De Challenge is niet alleen voor de huidige leden van Fitz Gym. Het is voor iedereen!
Dus als jij vrienden, familie, collega’s en/of kennissen hebt die wellicht samen jou deze challenge aan willen gaan, neem ze dan mee naar de gym voor een kennismaking.
Inschrijven
Heb je interesse om mee te doen? Wil je meer informatie?
Stuur een mail naar het volgende mailadres: fitzgymchallenge@gmail.com