Nieuw bij Fitz gym is het aanbod van Systema lessen. Vanaf 5 februari verzorgen wij elke donderdag avond Systema trainingen. Trainen met de zelfverdedigingsmethodes van de Russische geheime dienst. Er zijn geen verboden technieken, alles is toegestaan. Er zijn algemene principes waarmee de beoefenaar van systema leert op een aanval te reageren. Leer te vechten en te verdedigen via een systeem. Ideaal voor beroepsmatige professionals.

Systema is een krijgskunst uit Rusland. Het is een systeem met ideeën en principes die je gezondheid, kracht, al gehele fitness, geestelijk en lichamelijk verrijken. Dit alles wordt beoefend door middel van krijgskunst, of in andere woorden het beoefenen van fysieke weerbaarheid. Systema werkt met de natuurlijke bewegingen en de instinctieve reactie van de mens.

Systema is erg uniek, zeer effectief en toepasbaar op iedere denkbare situatie. Daarom wordt dit systeem in Rusland ook gebruikt door speciale eenheden in het Russische leger en andere professionals. Nu is dit unieke systeem ook toegankelijk voor u.